ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΕΩΝ

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 1946
ΠΙΣΤΗ, ΕΓΚΑΙΡΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΙΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΔΙΑΚΗΡΥΞΕΙΣ  - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ – ΑΓΓΕΛΙΕΣ
ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ – ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

 

 H εφημερίδα. «ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΕΩΝ», θεωρείται εδώ και περισσότερο από 65 (!) χρόνια, η αρτιότερη καθημερινή εφημερίδα του ελληνικού τεχνικού κόσμου.
  Κι αυτό γιατί το περιεχόμενό της και σε ποσοστό 95% αφορά αποκλειστικά και μόνο δημοσιεύσεις διακηρύξεων, διαγωνισμών, πλειστηριασμών, δημοπρασιών, ανακοινώσεων κι αγγελιών του ευρύτερου δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, ενώ το υπόλοιπο κι ελάχιστο περιεχόμενό της αναφέρεται σε θέματα τεχνικής, οικονομικής και εν μέρει  πολιτικής ειδησεογραφίας.
  Επισημαίνεται ότι η «ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΕΩΝ» μέσω ειδικού «μηχανισμού ροής πληροφοριών», που διαθέτει, εξασφαλίζει υπεύθυνα στους αναγνώστες της ΟΛΕΣ τις σχετικές δημοσιεύσεις ακόμα κι εκείνες που ενδεχομένως είναι δημοσιευμένες σε ημερήσια έντυπα της Αθήνας και της Περιφέρειας.
  Ετσι οι αναγνώστες σε καθημερινή βάση και μ`ελάχιστο κόστος δημοσίευσης καθώς και με παρόμοιο κόστος ετήσιας συνδρομής, είναι πλήρως ενημερωμένοι και το σημαντικότερο έγκαιρα πληροφορημένοι.
  Και βέβαια η εγκυρότητα των δημοσιεύσεών της «καλύπτει» πλήρως και τους «φορείς» εκείνους που επιθυμούν «εκδηλώσεις ενδιαφέροντος» για διαγωνισμούς που δρομολογούν και οι οποίοι εδώ και χρόνια « τιμούν» την εφημερίδα μας με τη συνεργασία τους .
  Στο κάτω-κάτω «ο καθένας στο είδος του και η εφημερίδα μας στις ….διακηρύξεις!...»


Η εφημερίδα μας διατίθεται ηλεκτρονικά μέσα από την ιστοσελίδα μας με κωδικό προσβασης και εναλλακτικά σε έντυπη μορφή που αποστέλετε στους συνδρομητές μας μέσω ταχυδρομείου.

Εισαγωγή μελών

Διαφημίσεις

Πετράκης Refrigeration Systems

Adobe Acrobat Reader

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το πρόγραμμα προβολής αν δεν μπορείτε να δείτε τα αρχεία των δημοσιεύσεων

Euro Exchange Rate